Menu

Laktoferriini-ihovoide

Solubiologian dosentti Tohtori Saara Lampelo suosittelee Finn-Col Laktoferriini-ihovoidetta kaikenlaisiin iho-ongelmiin, laserleikkausten jälkeen, aftoihin, atopiaan palovammoihin jne.. Lampelon tekemien testien mukaan mitään muita voiteita ei voi rinnastaa Finn-Col Laktoferriini-ihovoiteeseen, voide on ainutlaatuinen kaikenlaisten iho-ongelmien hoidossa. Voide on täysin luontainen valmiste, esim:   poistamaan kipuja palovammoissa. Saara Lampelo on testannut voidetta myös punajäkälään ja teho on niin hyvä että kortisonia ei tarvitse juurikaan käyttää, myös kutina helpottaa jolloin ei tule raapimisen tarvetta eikä haavaumia. On todettu myös voimakasta solujen uusiutumista,kun voidetta laitetaan heti vaurioituneeseen ihon kohtaan, palautuu se hyvin nopeasti ennalleen.Voiteella on voimakkaasti soluja uudistava ominaisuus,joten ihon vanhenemista voi estää voiteen säännöllisellä käytöllä. Tämä voide tulisi olla joka kodin hoitotuotekaapissa.


 


Ole hyvä ja kuuntele tästä solubiologian dosentin Tohtori Saara Lampelon ja tuotekehitysmentorin Esa Hellstenin radio-ohjelma ihonhoidosta Finn-Coll:in laktoferriini ihonhoitotuotteella.Ohjelman on tuottanut Radio Robin Hood Turku,Tampere ja Helsinki. Toimittajana Liisa-Hellevi Rantanen ja äänitarkkailija Erkki Rantanen.Klikkaa kakkukuvaketta niin ohjelma aukeaa.

Tohtori Saara Lampelo on antanut tuotteelle nimen "ihmevoide".
Kuvassa oikealla Tohtori Saara Lampelo.Dosentti FT Saara Lampelo on toiminut monipuolisesti lääke-,biotekniikka-ja ICT-alan teollisuuden sekä korkeakoulu-ja tutkimuslaitosten johto-ja kehitystehtävissä, Saara Lampelo on kansainvälisten verkostojen kehittäjä. Korkeakoulujen ja tiedelaitosten lisäksi Saara Lampelo on ollut kehittämässä lääke-ja terveysteknologia innovaatioklusteria Oulun Medipolis OY:n ja Medipolis GMB OY:n toimitusjohtajana.Saara Lampelo on toiminut myös kulttuurisäätiön Suomen osaton hallituksessa sekä Maailmanpankin asiantuntijana. Finn-Col on Tohtori Saara Lampelon kanssa tiiviissä yhteistyössä ihmisten yleisen perusterveyden edistämisessä ja ylläpidossa.
                                       


Finn-Col, Laktoferriini-ihovoide radio-ohjelma.Suomesta Saksaksi kääntänyt, Verena ja Jouni Koukkari. Kuuntele ohjelma alta.

Radio show auf deutsch